Orbassano Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dashuri Besuese
USD 130.75

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Festim
USD 130.75

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Fyerje
USD 130.75

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 130.75

Vdes për ty

Trëndafila

Besnikëri
USD 101.69

Besnikëri

24 Trëndafila

Urime
USD 101.69

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Zonjë e Bukur
USD 72.64

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Lavdi
USD 72.64

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 94.43

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Bukuri e Qëndrueshme
USD 108.96

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Unitet
USD 94.43

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 130.75

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO