Orta di Atella Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Krenare
USD 108.02

Krenare

12 Trëndafila

Bukuri e Ndjeshme
USD 72.01

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Mirënjohje
USD 72.01

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 129.62

Vdes për ty

Trëndafila

Urime
USD 100.82

Urime

Trëndafila dhe orkide

Gazmore
USD 72.01

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

INFOINFOINFO
Lavdi
USD 72.01

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 93.61

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Kujdesi Amënor
USD 100.82

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Bukuri e Qëndrueshme
USD 108.02

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Dashuri e Shenjtë
USD 129.62

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

Nënshtrim
USD 129.62

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO