...Other City... Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dashuri e Pastër
USD 132.71

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

E ëmbël
USD 73.73

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Shije e Mirë
USD 132.71

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

INFOINFOINFO
Buzëqeshëse
USD 73.73

Buzëqeshëse

Trëndafila

Vdes për ty
USD 132.71

Vdes për ty

Trëndafila

Dashuri e mrekullueshme
USD 73.73

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
E re
USD 73.73

E re

Zambakë dhe trëndafila

Fyerje
USD 132.71

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Ego
USD 73.73

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuri ngurruese
USD 110.59

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Optimizëm
USD 110.59

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Melodioze
USD 103.22

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO