Paderno Dugnano Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Besnikëri
USD 101.29

Besnikëri

24 Trëndafila

Të Përkas Ty
USD 94.05

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 72.35

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Besnike
USD 101.29

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Vdes për ty
USD 130.23

Vdes për ty

Trëndafila

Thellësisht e Dashuruar
USD 72.35

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

INFOINFOINFO
Optimizëm
USD 108.52

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Vdes për ty
USD 130.23

Vdes për ty

Trëndafila

Urime
USD 101.29

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Flirtim
USD 72.35

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Lavdi
USD 72.35

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 94.05

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO