Palermo Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Palermo është një qytet i bukur bregdetar me një klimë të ngrohtë e cila është ideale për rritjen e një numri të madh lulesh. Trëndafilat e kuq dhe lulekuqet e bardha mund të gjenden pothuajse në çdo kopësht. Trëndafilat hibrid dhe ata të çajit poashtu janë popullore, së bashku me gerberat dhe karanfilat. Kulpërat në ngjyrë rozë dhe të kuqe mbushin shumë gardhe e mure në qytet. Poashtu mund të shihen edhe gladiola e zambakë teksa rriten në Palermo.
Lartësi
USD 99.94

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Rehati
USD 113.54

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Thellësisht e Dashuruar
USD 71.39

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

INFOINFOINFO
Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 113.54

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Martesë e Lumtur
USD 113.54

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

Joshje Sekrete
USD 81.59

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

INFOINFOINFO
Kthjelltësi
USD 71.39

Kthjelltësi

8 trëndafila

Përulësi e Këndshme
USD 71.39

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Shpërblim Për Mirësi
USD 128.50

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Pafajësi
USD 113.54

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Ndjenja Të Ngrohta
USD 81.59

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Urtësi
USD 71.39

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 81.59

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Më Duaj Më Tepër
USD 71.39

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Luks
USD 71.39

Luks

Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Bukuri e Ndjeshme
USD 71.39

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Pritshmëri
USD 71.39

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Magjepsëse
USD 113.54

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top