Palma di Montechiaro Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Buzëqeshëse
USD 72.66

Buzëqeshëse

Trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 130.79

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Përkryerje
USD 101.72

Përkryerje

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Bukuri Pa Ndjenja
USD 94.46

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

Vdes për ty
USD 130.79

Vdes për ty

Trëndafila

Elegante
USD 108.99

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Ashpërsi
USD 72.66

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Optimizëm
USD 108.99

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Urime
USD 101.72

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Strehim
USD 130.79

Strehim

Trëndafila dhe karafila

E butë
USD 101.72

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Kapem Pas Teje
USD 72.66

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO