Palo del Colle Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Rini
USD 72.73

Rini

Trëndafila dhe karafila

Joshje e Gjatë
USD 101.82

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Hutim
USD 130.91

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

INFOINFOINFO
Paç Fat
USD 109.09

Paç Fat

12 Trëndafila

Vdes për ty
USD 130.91

Vdes për ty

Trëndafila

Kapem Pas Teje
USD 72.73

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Fyerje
USD 130.91

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Qëndrueshmëri
USD 94.55

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Urime
USD 101.82

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Buzëqeshëse
USD 72.73

Buzëqeshëse

Trëndafila

Joshje
USD 94.55

Joshje

12 Trëndafila

Lavdi
USD 72.73

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO