Paternò Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Durim
USD 71.28

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Seksi
USD 135.42

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Vdes për ty
USD 128.30

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Shije e Mirë
USD 128.30

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Urime
USD 99.79

Urime

Trëndafila dhe orkide

Më Duaj Më Tepër
USD 71.28

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

INFOINFOINFO
Melodioze
USD 99.79

Melodioze

24 Trëndafila

Virtyt
USD 71.28

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Lavdi
USD 71.28

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Bukuri madhështore
USD 71.28

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Mbyllje Hesapi
USD 92.66

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 106.91

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO