Pavia Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Urtësi
USD 72.55

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Paç Fat
USD 108.82

Paç Fat

12 Trëndafila

E dhimbsur
USD 72.55

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Jetë e Lumtur
USD 94.31

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Vdes për ty
USD 130.59

Vdes për ty

Trëndafila

Rehati
USD 130.59

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

INFOINFOINFO
Urime
USD 101.57

Urime

Trëndafila dhe orkide

Festim
USD 130.59

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Joshje Sekrete
USD 94.31

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

INFOINFOINFO
Lavdi
USD 72.55

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Mendime Qiellore
USD 130.59

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Mbyllje Hesapi
USD 94.31

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO