Perugjia Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 71.89

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Pranim Dashurie
USD 71.89

Pranim Dashurie

Trëndafila

Vdes për ty
USD 129.40

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 129.40

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Dashuri Besuese
USD 129.40

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Mbyllje Hesapi
USD 93.46

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Dashuri e Pastër
USD 129.40

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Fisnike
USD 71.89

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Urime
USD 100.65

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Falënderim
USD 129.40

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Lavdi
USD 71.89

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Kapem Pas Teje
USD 71.89

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO