Pesaro Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Lartësi
USD 100.90

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Respekt
USD 100.90

Respekt

24 Trëndafila

Të Përkas Ty
USD 93.70

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 129.73

Vdes për ty

Trëndafila

Mjaft Më Kritikove
USD 72.07

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Të Dua Ende
USD 72.07

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Urime
USD 100.90

Urime

Trëndafila dhe orkide

Dashuria e Gruas
USD 72.07

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Seksi
USD 136.94

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Delikate
USD 72.07

Delikate

12 Trëndafila

Lavdi
USD 72.07

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 93.70

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO