Piacenza Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Admirim i Fshehtë
USD 132.32

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Misterioze
USD 95.57

Misterioze

12 Trëndafila

Zonjë e Bukur
USD 73.51

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 132.32

Vdes për ty

Trëndafila

Vetmi
USD 102.92

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Urime
USD 102.92

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Përqafime
USD 95.57

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Lavdi
USD 73.51

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Puthje
USD 102.92

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Përulësi
USD 73.51

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Mbyllje Hesapi
USD 95.57

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 73.51

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO