Pisa Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Joshje
USD 95.56

Joshje

12 Trëndafila

Dashuri e Braktisur
USD 132.31

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Vdes për ty
USD 132.31

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Elegancë
USD 73.51

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Dashuri ngurruese
USD 110.26

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Seksi
USD 139.66

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Rehati
USD 132.31

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Urime
USD 102.91

Urime

Trëndafila dhe orkide

Lavdi
USD 73.51

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Imagjinatë
USD 73.51

Imagjinatë

12 Trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 95.56

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 110.26

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO