Pompei Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Melodioze
USD 100.01

Melodioze

24 Trëndafila

Përulësi
USD 71.44

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

E shijshme
USD 100.01

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 128.59

Vdes për ty

Trëndafila

Bukuri Shpirtërore
USD 128.59

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Lavdi
USD 71.44

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 92.87

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Elegante
USD 107.16

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Urime
USD 100.01

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Madhështore
USD 128.59

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Mjaft Më Kritikove
USD 71.44

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Lavdi
USD 71.44

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO