Pordenone Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dashuria e Gruas
USD 71.78

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Fillimi i Miqësisë
USD 100.50

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Flirtim
USD 71.78

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

INFOINFOINFO
Elegante
USD 107.68

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Entuziaste
USD 71.78

Entuziaste

Trëndafila

Vdes për ty
USD 129.21

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Ashpërsi
USD 71.78

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Shije e Mirë
USD 129.21

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 129.21

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Urime
USD 100.50

Urime

Trëndafila dhe orkide

Bukuri e Ndjeshme
USD 71.78

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Lavdi
USD 71.78

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO