Portici Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dashuri Besuese
USD 130.38

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Zonjë Zemërbardhë
USD 72.44

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Vdes për ty
USD 130.38

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Përkryerje
USD 101.41

Përkryerje

24 Trëndafila

Tërheqje
USD 130.38

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Pritshmëri
USD 72.44

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Urime
USD 101.41

Urime

Trëndafila dhe orkide

Puthje
USD 101.41

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Lavdi
USD 72.44

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Mbrojtje
USD 94.17

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Të Përkas Ty
USD 94.17

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Mbyllje Hesapi
USD 94.17

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO