Potenza Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Vdes për ty
USD 132.24

Vdes për ty

Trëndafila

Fisnike
USD 73.47

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Nënshtrim
USD 132.24

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Kënaqësi
USD 132.24

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

Urime
USD 102.85

Urime

Trëndafila dhe orkide

Lavdi
USD 73.47

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 95.50

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 110.20

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 132.24

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Arratisu Me Mua
USD 73.47

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Joshëse
USD 73.47

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Magjepsje
USD 73.47

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO