Pozzuoli Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Ashpërsi
USD 72.92

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Paqe
USD 72.92

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Fillimi i Miqësisë
USD 102.09

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 131.25

Vdes për ty

Trëndafila

Gjithnjë besnike
USD 94.79

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Pavdekshmëri
USD 72.92

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E re
USD 72.92

E re

Zambakë dhe trëndafila

Joshëse
USD 72.92

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Qejf
USD 131.25

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Urime
USD 102.09

Urime

Trëndafila dhe orkide

Luks
USD 72.92

Luks

Trëndafila dhe zambakë

Pranim
USD 72.92

Pranim

3 luledielli dhe karafila

INFOINFOINFO