Prato Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Urtësi
USD 72.44

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Përulësi
USD 72.44

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Vdes për ty
USD 130.39

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Fitore
USD 72.44

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Urime
USD 101.41

Urime

Trëndafila dhe orkide

Përulësi e Këndshme
USD 72.44

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

INFOINFOINFO
Lavdi
USD 72.44

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Joshje
USD 94.17

Joshje

12 Trëndafila

Forcë
USD 94.17

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 130.39

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 94.17

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 108.66

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO