Qualiano Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Vdes për ty
USD 128.60

Vdes për ty

Trëndafila

Mbrojtje
USD 92.88

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Krenare
USD 107.17

Krenare

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Bukuri e Ndjeshme
USD 71.45

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Urime
USD 100.02

Urime

Trëndafila dhe orkide

Dashuria e përgjegjshme
USD 71.45

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 128.60

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Lavdi
USD 71.45

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Delikate
USD 71.45

Delikate

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 92.88

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 107.17

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 128.60

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO