Quarto Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 71.70

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 107.55

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Modesti
USD 71.70

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 129.05

Vdes për ty

Trëndafila

Dashuri e Braktisur
USD 129.05

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Urime
USD 100.38

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Qëndrueshmëri
USD 93.21

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Urime
USD 100.38

Urime

Trëndafila dhe orkide

Lavdi
USD 71.70

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 93.21

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

E butë
USD 100.38

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Bukuri e Qëndrueshme
USD 107.55

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO