Quartu Sant’Elena Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bukuri Pa Ndjenja
USD 93.58

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

Rehati
USD 129.57

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Bukuri Tekanjoze
USD 71.98

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 129.57

Vdes për ty

Trëndafila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 100.78

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 107.97

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO
Urime
USD 100.78

Urime

Trëndafila dhe orkide

Kujtime Të Hirshme
USD 71.98

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Lavdi
USD 71.98

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e Pastër
USD 129.57

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 93.58

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Magjepsëse
USD 129.57

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO