Rapallo Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dashuri e pa shkëmbyer
USD 101.41

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Virtyt
USD 72.44

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Shëndet i Mirë
USD 94.17

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Kujtime Të Hirshme
USD 72.44

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Vdes për ty
USD 130.38

Vdes për ty

Trëndafila

Dashuri Për Natyrën
USD 101.41

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Jeta Është e Ëmbël
USD 130.38

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Urime
USD 101.41

Urime

Trëndafila dhe orkide

Ngasje
USD 130.38

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Paqe
USD 72.44

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Tërheqje
USD 130.38

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 130.38

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO