Ravena Dërgim Lulesh (Luleshitës)


E këndshme
USD 101.79

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Frymëzim
USD 130.87

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Elegante
USD 109.06

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 94.52

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Vdes për ty
USD 130.87

Vdes për ty

Trëndafila

Mashtrim
USD 72.70

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Kotësi
USD 101.79

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Zonjë Zemërbardhë
USD 72.70

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Flirtim
USD 72.70

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

INFOINFOINFO
Humor
USD 94.52

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Dashuria e Gruas
USD 72.70

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Urime
USD 101.79

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO