Regio nell'Emilia Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 130.04

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Vdes për ty
USD 130.04

Vdes për ty

Trëndafila

Besnikëri
USD 101.14

Besnikëri

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Magjepsëse
USD 130.04

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Urime
USD 101.14

Urime

Trëndafila dhe orkide

Lavdi
USD 72.24

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 93.91

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Buzëqeshëse
USD 72.24

Buzëqeshëse

Trëndafila

Paç Fat
USD 108.36

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Bukuri e Qëndrueshme
USD 108.36

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 130.04

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 72.24

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

INFOINFOINFO