Rho Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Rini
USD 72.55

Rini

Trëndafila dhe karafila

Vdes për ty
USD 130.59

Vdes për ty

Trëndafila

Tërheqje
USD 130.59

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Dashuri ngurruese
USD 108.83

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Urime
USD 101.57

Urime

Trëndafila dhe orkide

Mbyllje Hesapi
USD 94.32

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Lavdi
USD 72.55

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Dashuri Besuese
USD 130.59

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Mbyllje Hesapi
USD 94.32

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Pranim
USD 72.55

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 108.83

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Ndjenja Të Ngrohta
USD 94.32

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO