Rieti Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Mbyllje Hesapi
USD 94.39

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Qejf
USD 130.69

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Kthjelltësi
USD 72.61

Kthjelltësi

8 trëndafila

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 130.69

Vdes për ty

Trëndafila

Bashkim
USD 101.65

Bashkim

24 trëndafila

Bukuri Pa Ndjenja
USD 94.39

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Hare e ardhshme
USD 72.61

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Mbrojtje
USD 94.39

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Zonjë Zemërbardhë
USD 72.61

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Madhështore
USD 130.69

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Urime
USD 101.65

Urime

Trëndafila dhe orkide

Pranim Dashurie
USD 72.61

Pranim Dashurie

Trëndafila

INFOINFOINFO