Rimini Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 93.94

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Dashuria e përgjegjshme
USD 72.26

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Shije e Mirë
USD 130.07

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 130.07

Vdes për ty

Trëndafila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 130.07

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Vetmi
USD 101.16

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

INFOINFOINFO
Urime
USD 101.16

Urime

Trëndafila dhe orkide

Lavdi
USD 72.26

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 93.94

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Bashkim
USD 101.16

Bashkim

24 trëndafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 108.39

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 130.07

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO