Rivoli Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 131.74

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Unitet
USD 95.15

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Përulësi
USD 73.19

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 131.74

Vdes për ty

Trëndafila

Delikate
USD 73.19

Delikate

12 Trëndafila

Misterioze
USD 95.15

Misterioze

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Gjithnjë besnike
USD 95.15

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Zonjë Zemërbardhë
USD 73.19

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Urime
USD 102.46

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Rrezikojmë
USD 73.19

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Lavdi
USD 73.19

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Serenatë
USD 131.74

Serenatë

Orkid

INFOINFOINFO