Roma Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Roma ose Romë është i njohur për disa arsye. Një ndër arsyet janë kopshtet botanike dedikuar qytetit në 1883 nga familja Corsini. Trëndafilat e të gjitha llojeve rriten në kopshteve, së bashku me tulipanët, krokusët dhe verdhokët. Margaritarët e pikturuar dhe gladiolat mund të gjenden shpesh në vazot qeramike. Gerberat, lulet e diellit dhe karanfilat e vegjët poashtu mund të gjenden në këtë qytet antik.
Delikate
USD 66.83

Delikate

12 Trëndafila

Ndjenja Të Ngrohta
USD 86.88

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Bukuri madhështore
USD 66.83

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

INFOINFOINFO
Rehati
USD 120.29

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Kujdesi Amënor
USD 93.56

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

E butë
USD 93.56

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

INFOINFOINFO
Përkryerje
USD 93.56

Përkryerje

24 Trëndafila

E dhimbsur
USD 66.83

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Dashuria e Gruas
USD 66.83

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Thjeshtësi Magjepsëse
USD 66.83

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Ego
USD 66.83

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Joshje Sekrete
USD 86.88

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

INFOINFOINFO
Durim
USD 66.83

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Hare e ardhshme
USD 66.83

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Përshtypje Që Zgjat
USD 120.29

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Paqe
USD 66.83

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Bukuri e Ndjeshme
USD 66.83

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Urime
USD 93.56

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Top