Rovereto Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Serenatë
USD 129.49

Serenatë

Orkid

Vdes për ty
USD 129.49

Vdes për ty

Trëndafila

Magjepsje
USD 71.94

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Urime
USD 100.72

Urime

Trëndafila dhe orkide

Lavdi
USD 71.94

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Dashuria e Gruas
USD 71.94

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 93.52

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 107.91

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 129.49

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 93.52

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Urime
USD 100.72

Urime

Trëndafila dhe orkide

Qejf
USD 129.49

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO