San Donato Milanese Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Vetmi
USD 101.76

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Magjepsëse
USD 130.83

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Ashpërsi
USD 72.68

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

INFOINFOINFO
Seksi
USD 138.10

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Vdes për ty
USD 130.83

Vdes për ty

Trëndafila

Hare e ardhshme
USD 72.68

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

INFOINFOINFO
Urime
USD 101.76

Urime

Trëndafila dhe orkide

Guximtare
USD 130.83

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

Tërheqje
USD 130.83

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Shëndet i Mirë
USD 94.49

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Lavdi
USD 72.68

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Mikpritje
USD 101.76

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO