San Miniato Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Mendime Qiellore
USD 131.62

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Shije e Mirë
USD 131.62

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Delikate
USD 73.12

Delikate

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Karakter
USD 131.62

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Plot Shkëlqim
USD 73.12

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Vdes për ty
USD 131.62

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Festim
USD 131.62

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Hutim
USD 131.62

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Urime
USD 102.37

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Lavdi
USD 73.12

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 73.12

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Virtyt
USD 73.12

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

INFOINFOINFO