San Remo Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Vetmi
USD 102.32

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

E dhimbsur
USD 73.09

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Thellësisht e Dashuruar
USD 73.09

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

INFOINFOINFO
Shikim i Shpejtë
USD 131.56

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Vdes për ty
USD 131.56

Vdes për ty

Trëndafila

Festim
USD 131.56

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Modesti
USD 73.09

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Fisnikëri
USD 95.02

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Urime
USD 102.32

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Tërheqje
USD 131.56

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Lavdi
USD 73.09

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Shpresë
USD 73.09

Shpresë

Gerbera

INFOINFOINFO