San Severo Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Urtësi
USD 71.47

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Plot Shkëlqim
USD 71.47

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Gjithnjë besnike
USD 92.91

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Falënderim
USD 128.64

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Nënshtrim
USD 128.64

Nënshtrim

24 Trëndafila

Joshje
USD 92.91

Joshje

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 128.64

Vdes për ty

Trëndafila

Kujdesi Amënor
USD 100.05

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

E ëmbël
USD 71.47

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Urime
USD 100.05

Urime

Trëndafila dhe orkide

Delikate
USD 71.47

Delikate

12 Trëndafila

Lavdi
USD 71.47

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO