Sarno Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Vdes për ty
USD 131.15

Vdes për ty

Trëndafila

Krenare
USD 109.29

Krenare

12 Trëndafila

Joshje e Gjatë
USD 102.00

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Buzëqeshëse
USD 72.86

Buzëqeshëse

Trëndafila

Magjepsje
USD 72.86

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Shëndet i Mirë
USD 94.72

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Më Duaj Më Tepër
USD 72.86

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Urime
USD 102.00

Urime

Trëndafila dhe orkide

Lavdi
USD 72.86

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 94.72

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Festim
USD 131.15

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Bukuri e Qëndrueshme
USD 109.29

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO