Sarzana Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 72.75

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Vdes për ty
USD 130.94

Vdes për ty

Trëndafila

Ego
USD 72.75

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Lavdi
USD 72.75

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Thellësisht e Dashuruar
USD 72.75

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Urime
USD 101.85

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Paqe
USD 72.75

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuria e Gruas
USD 72.75

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Lavdi
USD 72.75

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 94.57

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 109.12

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Pafajësi
USD 130.94

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO