Sasari Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Krenare
USD 109.23

Krenare

12 Trëndafila

Besnikëri
USD 101.95

Besnikëri

24 Trëndafila

Mahnitëse
USD 131.08

Mahnitëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 131.08

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Dashuri e mrekullueshme
USD 72.82

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Vdes për ty
USD 131.08

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Buzëqeshëse
USD 72.82

Buzëqeshëse

Trëndafila

Kujtime Të Hirshme
USD 72.82

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 131.08

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Pranim Dashurie
USD 72.82

Pranim Dashurie

Trëndafila

Urime
USD 101.95

Urime

Trëndafila dhe orkide

Tërheqje
USD 131.08

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO