Savona Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Të Dua Ende
USD 71.88

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Forcë
USD 93.44

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Vdes për ty
USD 129.38

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 129.38

Vdes për ty

Trëndafila

Urime
USD 100.63

Urime

Trëndafila dhe orkide

Pritshmëri
USD 71.88

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Unitet
USD 93.44

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Lavdi
USD 71.88

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Bukuri e Ndjeshme
USD 71.88

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 93.44

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 107.82

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Pranim
USD 71.88

Pranim

3 luledielli dhe karafila

INFOINFOINFO