Scandicci Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Vdes për ty
USD 130.48

Vdes për ty

Trëndafila

Dashuri e Ftohtë
USD 72.49

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Urime
USD 101.48

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Joshje Sekrete
USD 94.23

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Krenare
USD 108.73

Krenare

12 Trëndafila

Lavdi
USD 72.49

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 94.23

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 108.73

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Luks
USD 72.49

Luks

Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Shpërblim Për Mirësi
USD 130.48

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Dashuri e Braktisur
USD 130.48

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

E paharrueshme
USD 72.49

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

INFOINFOINFO