Segrate Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Mbrojtje
USD 92.67

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Vdes për ty
USD 128.31

Vdes për ty

Trëndafila

Pajtim
USD 128.31

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Urime
USD 99.80

Urime

Trëndafila dhe orkide

Nënshtrim
USD 128.31

Nënshtrim

24 Trëndafila

Lavdi
USD 71.28

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Fyerje
USD 128.31

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Mbyllje Hesapi
USD 92.67

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Përkryerje
USD 99.80

Përkryerje

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Bukuri e Qëndrueshme
USD 106.92

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Dashuria e Gruas
USD 71.28

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Fillimi i Miqësisë
USD 99.80

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

INFOINFOINFO