Settimo Torinese Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Ngasje
USD 130.75

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 130.75

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Fillimi i Miqësisë
USD 101.70

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 130.75

Vdes për ty

Trëndafila

Urime
USD 101.70

Urime

Trëndafila dhe orkide

Lavdi
USD 72.64

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 94.43

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 108.96

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Pranim Dashurie
USD 72.64

Pranim Dashurie

Trëndafila

INFOINFOINFO
Misterioze
USD 94.43

Misterioze

12 Trëndafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 130.75

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Melodioze
USD 101.70

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO