Seveso Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Krenare
USD 110.57

Krenare

12 Trëndafila

Besnikëri
USD 103.20

Besnikëri

24 Trëndafila

E këndshme
USD 103.20

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 132.68

Vdes për ty

Trëndafila

Bukuri Tekanjoze
USD 73.71

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

Karakter
USD 132.68

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Pafajësi
USD 132.68

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Virtyt
USD 73.71

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Thashethemëse
USD 132.68

Thashethemëse

72 Trëndafila

INFOINFOINFO
Urime
USD 103.20

Urime

Trëndafila dhe orkide

Optimizëm
USD 110.57

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Lavdi
USD 73.71

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO