Sirakusa Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Lavdi
USD 71.68

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

E dhimbsur
USD 71.68

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

E përjetshme
USD 71.68

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

INFOINFOINFO
Forcë
USD 93.18

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 71.68

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Humor
USD 93.18

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Respekt
USD 100.35

Respekt

24 Trëndafila

Kapem Pas Teje
USD 71.68

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Vdes për ty
USD 129.02

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Hijeshi e Pjekur
USD 71.68

Hijeshi e Pjekur

Trëndafila

Ego
USD 71.68

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Paqe
USD 71.68

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO