Somma Vesuviana Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Ndjenja Të Ngrohta
USD 94.79

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Vdes për ty
USD 131.25

Vdes për ty

Trëndafila

Flirtim
USD 72.92

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

INFOINFOINFO
Pranim Dashurie
USD 72.92

Pranim Dashurie

Trëndafila

Unitet
USD 94.79

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Urime
USD 102.09

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Lavdi
USD 72.92

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Mjaft Më Kritikove
USD 72.92

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Mbyllje Hesapi
USD 94.79

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Bukuri e Qëndrueshme
USD 109.38

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Forcë
USD 94.79

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Dashuri e Braktisur
USD 131.25

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO