Sora Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Magjepsëse
USD 132.37

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Karakter
USD 132.37

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Dashuri e Shenjtë
USD 132.37

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Pranim
USD 73.54

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Vdes për ty
USD 132.37

Vdes për ty

Trëndafila

Dashuri e mrekullueshme
USD 73.54

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Unitet
USD 95.60

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Urime
USD 102.96

Urime

Trëndafila dhe orkide

Joshje Sekrete
USD 95.60

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

INFOINFOINFO
Mbrojtje
USD 95.60

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

E dhimbsur
USD 73.54

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Kujtime Të Hirshme
USD 73.54

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

INFOINFOINFO