Spinea Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Serenatë
USD 131.46

Serenatë

Orkid

Thashethemëse
USD 131.46

Thashethemëse

72 Trëndafila

Vdes për ty
USD 131.46

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Kujtime Të Hirshme
USD 73.04

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Dashuri ngurruese
USD 109.55

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Urime
USD 102.25

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Lavdi
USD 73.04

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Lavdi
USD 73.04

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 131.46

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Joshje e Gjatë
USD 102.25

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Mbyllje Hesapi
USD 94.95

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 109.55

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO