Taranto Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Një qytet i rëndësishëm detar, Taranto ka plazhe dhe kopshte të bukura. Në bregdet, shumë bimë vendase lulëzojnë në pranverë si margaritarët, karafilat dhe “dashuria në një mjegull”. Në qytet, ka disa parqe dhe kopshte private të mbushura me trëndafila, gladiola, koreopsis dhe kozmose. Bimët e tjera të njohura janë salviat dhe astilbet. Moti bregdetar i ngrohtë është idea për alliumin gjigant dhe lulet e globit. Manushaqet tringjyrëshe dhe petuniat janë të njohura si lule në vazo dhe shpesh vendosen jashtë dyqaneve dhe restuaranteve. Zambakët tigër dhe ata të ditës lulëzojnë në pranverën e vonshme, ndërsa zambakët bori të bardhë e bëjnë dhuratën apo ofertën e përsosur të Pashkëve. Toka me rërë afër plazheve është e mirë për rritjen e shqopës. Shumë lule vendase shiten në tregjet e zëna.
Dashuri e pa shkëmbyer
USD 95.47

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Respekt
USD 95.47

Respekt

24 Trëndafila

Magjepsje
USD 68.19

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
E butë
USD 95.47

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Rehati
USD 122.75

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Kujdesi Amënor
USD 95.47

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Paç Fat
USD 102.29

Paç Fat

12 Trëndafila

Përkryerje
USD 95.47

Përkryerje

24 Trëndafila

E dhimbsur
USD 68.19

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuri Besuese
USD 122.75

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Dashuria e Gruas
USD 68.19

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuri Për Natyrën
USD 95.47

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Përsosmëri
USD 68.19

Përsosmëri

6 Trëndafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 68.19

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Ego
USD 68.19

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 122.75

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Durim
USD 68.19

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Hare e ardhshme
USD 68.19

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

INFOINFOINFO
Top