Terlizzi Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Paqe
USD 72.70

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Elegancë
USD 72.70

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Dashuri e Pastër
USD 130.85

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Kotësi
USD 101.78

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Vdes për ty
USD 130.85

Vdes për ty

Trëndafila

Strehim
USD 130.85

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Buzëqeshëse
USD 72.70

Buzëqeshëse

Trëndafila

Urime
USD 101.78

Urime

Trëndafila dhe orkide

Fillimi i Miqësisë
USD 101.78

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 94.51

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Vdes për ty
USD 130.85

Vdes për ty

Trëndafila

Lavdi
USD 72.70

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO