Termini Imerese Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Qejf
USD 131.53

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Vdes për ty
USD 131.53

Vdes për ty

Trëndafila

Modesti
USD 73.07

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Përsosmëri
USD 73.07

Përsosmëri

6 Trëndafila

Shpresë
USD 73.07

Shpresë

Gerbera

Fyerje
USD 131.53

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Falënderim
USD 131.53

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Urime
USD 102.30

Urime

Trëndafila dhe orkide

Paqe
USD 73.07

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Lavdi
USD 73.07

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 94.99

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Elegancë
USD 73.07

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO